Mi lesz más, ha IMAGE kozmetikába érkezel? - III. rész

October 15, 2017

 

AVAGY MIRE IS JÓ A POST TREATMENT KIT?

 

Mivel már túl vagy a konzultáción, pontosan tudod, miért is kell használnod azt a bizonyos Post Treatment (kezelés utáni) összeállítást. De azért nézzük át még egyszer!:)

 

Végeztem a peeling kezeléssel, és a kezedbe nyomok egy kis dobozt. "Kérlek pontosan úgy használd, ahogy elmondom!"

A csomag 5 termék mintáját tartalmazza, melyek kifejezetten úgy lettek összeállítva, hogy a lehető legjobban segítség a kezelésen átesett bőr regenerációját.

Ormedic lemosó: bio lemosó, gyengéden tisztít és nem irritálja a bőrt. Eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejtek nagy részét. (Mert ugye az lesz, hiszen peelingeztünk!)
 

Iluma Lightening szérum: nyugtató, gyulladáscsökkentő szérum, mely segít minimálisra csökkenteni a kellemetlen mellékhatások esélyét pl. érzékeny, kipirosodott bőr, vagy az Image kozmetikusok réme, a gyulladásos hiperpigmentáció (kezelés után barna foltok a bőrön).

The Max krém: gazdag ápoló luxuskrém őssejtekkel. Segíti a bőr mélyén található segtek munkáját, ápolja, regenerálja, védi a bőrt.
 

Vital C maszk: ultraerős hidratáló maszk, mely átsegít azokon a napokon, mikor hámlik a bőr. Gyümölcs enzimeket tartalmaz, melyek kizárólag az elhalt bőrréteg távozását segítik.
 

Prevention + 50 SPF: őssejtes nappali krém fényvédelemmel. Szintén a gyulladásos hiperpigmentáció ellen küzd és védi a friss bőrt a környezeti hatásoktól.

 

Tehát ahogy láthatod, ez a kis utazószett, vagy kezelés utáni szett több termékcsalád esszenciája. 
Rendkívül fontos, hogy megértsd, használata kikerülhetetlen.

Miért?

 

1. A peeling kezelés egy klinikai beavatkozás, még akkor is, ha a leggyengébb összetevőkkel történik. Beavatkozik a bőr életébe, hogy jobb működésre serkentse. Kell valami, ami átsegíti a bőrödet ezen a változáson. Mint egy gondos édesanya: óv, véd, táplál, terelget a helyes irányba, míg meg nem találod a saját utad. A Post treatment kit is ezt teszi: jó irányba tereli a bőrödben zajló folyamatokat.

 

2. Voltál már valaha peelingezve? Tegyük fel, hogy nem kaptál, vagy nem akartál utóápoló kitet venni. El tudod képzelni, hogy mennyire kellemetlen érzés másnap, harmadnap, mikor elkezd a bőr hámlani és neked semmid nincs amivel enyhítsd ezt az értzést? Feszül, húzódik, száraz, hámlik...ne akard megtudni.

 

3. Ha van kited a 2-es pontban leírtakat át is ugorhatod!:)

 

4. Előkészíted vele a bőrödet a következő peelingre.

 

5. "Egy fecske nem csinál nyarat". Az egy dolog, hogy elmentél egy ilyen peeling kezelésre, de ha nincs megfelelő otthoni ápoló szered megette a fene. Nincs az a kozmetikus, akinek a varázspálcája azt a hatást biztosítaná, amit Te elvársz, ha Te nem követed az előírásokat, és ne adj Isten otthon valami mást, vagy esetleg semmit nem kensz a bőrödre. Ebben az esetben az eredmény messze elmarad a várttól.

 

6. Senki nem fogja látni rajtad, hogy hámlasz. Talán a legerősebb peelingeknél igen, de ott sem törvényszerű. A helyes utóápolással csak annyit fognak rajtad észrevenni, hogy a bőröd egyre szebb és szebb. De mitől?! 

 

Látod, ez a csomag érted van. Neked válogatták össze, Neked, aki komolyan veszi a bőre kezelését. Nem azért adjuk, mert nyerészkedni szeretnénk rajtad, hanem azért, mert tudjuk, ez a lehető legjobb útja annak, hogy azt kapd, amit elvársz!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

November 29, 2017

November 14, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

+36305218131

Tata, 2890 Hungary

©2017 by Skin Center Tata. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now