Mi lesz más, ha IMAGE kozmetikába érkezel? - IV.rész

October 16, 2017

 

Savas peelingekkel sokszor sok helyen régóta összefutunk.
Elmesélem az én első peeling élményemet: 20 lehettem, amikor a kevert kissé olajos, de semmi extra bőrömmel elvonultam kozmetikushoz. Anyukám bőrgyógyász, így ritkán került sor erre, mivel a különböző kongresszusokról hazahordott (egyébként igen márkás) krémekben fürödve úgy éreztem a kozmetikus azért már még is nagy rongyrázás lenne, meg hát ugye minek is.
Na de minden nő életében eljön az a bizonyos "mert megérdemlem" pillanat, ellátogattam hát egy kozmetikushoz.
A dolog az akkor már megszokott módon indult, letisztítás, radír, gőz, nyomkodás sírásig, ionto, pakolás....majd a végén közölte, hogy húúú most szerzett egy csudajó szert, paprika meg AHA sav van benne. Namármost én akkor még állattenyésztő mérnöknek készültem, maga az AHA sav, mint kifejezés teljesen elvarázsolt, mert halvány lila gőzöm nem volt róla mi az, de marha menőnek tűnt.

Felkerült hát az arcomra a csodapakolás, fenn volt nem is tudom talán 10-15 percet. Az első perc után éreztem azt, hogy lángbaborult az arcom és egyébként nem tévedtem túl sokat, mert tényleg úgy  néztem ki utána, mint akire felkentek egy fél tubus Erős Pistát.
Nekem nagyon érzékeny a bőröm, gyakran kipirosodik már arra is, ha csak megdörzsölöm. El tudjátok képzelni hogy néztem ki? És hogy mit éreztem mikor a felgőzölt/szétnyomkodott bőrömre felkerült ez a csodaszer? Állatira fájt. 

A kezelés végeztével rákvörös érzékeny arccal és azzal az érzéssel mentem haza, hogy na ezért nem fogok még egyszer fizetni, az tuti!

 

Miért is meséltem el ezt? Mert tuti, hogy 10-ből 5 nőnek van hasonló sztorija. Ami megmaradt benne, ami miatt fél és amit elmesélt a szomszéd Marikának, aki továbbmesélte a Julikának és így elterjedt, hogy a peeling rossz!

 

Nagyon sokan és nagyon sokat dolgozunk azon, hogy ezt a tévhitet eloszlassuk. Az IMAGE jelenleg 10 különböző összetételű peelinget ad a rendkívül magasan képzett kozmetikusai kezébe.

 


Ez egyedülálló, mert:
- nincs olyan hatóanyag a világon, mely egymaga kezelne minden problémát, innentől kezdve egyetlen egy féle pakolás/krém/szer....nem tudja ugyan olyan hatékonyan kezelni a pigmentfoltos és az aknés bőrt is.

- már megbeszéltük, emlékszel? A cél nem a hámlasztás! Jó, sima lesz a bőr, de azért ez nem minden.

- szigorú protokollokkal az Image kozmetikusok folyamatosan kontroll alatt tudják tartani a hámlasztás folyamatát, mert tudjuk mit kell nézni a bőrön, látjuk azt a pillanatot, amikor azt mondjuk elég! És ez nem feltétlenül függ össze az előírt hatóidő lejártával.

- nem fogsz égő, vörös és fájó arccal távozni egyetlen IMAGE peelingről sem, még a legerősebbről sem, mert már elő volt készítve rá a bőröd és mert a hatóanyagaikat úgy válogatták össze, hogy a lehető legkevesebb mellékhatásuk legyen (pl. vörösség, csípő, égő érzés).

- egy peeling nem csak egy peeling. Ezek a keverékek önmagukban felérnek egy mini arckezeléssel. Aloe vera, őssejtek, regeneráló komlexek, energiát adó hatóanyagok...Ezek mind kezelik a bőrödet már a peelingezés közben.

 

Szakavatott kezekben, megfelelő termékekkel a peeling az egyik legcsodálatosabb módja annak, hogy elérd a számodra tökéletes bőrt!

I LOVE IMAGE SKINCARE :)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

November 29, 2017

November 14, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

+36305218131

Tata, 2890 Hungary

©2017 by Skin Center Tata. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now