top of page

Áhh, de neked olyan szép bőröd van!

Az utóbbi években, mikor egy vendéggel átbeszéltük mit is tehetne, hogy megoldódjon a problémája és felhoztam, hogy én is ezt vagy azt használtam/ tettem a bőrömmel sokszor megkaptam azt a mondatot: - Áhh, de Neked olyan szép a bőröd!

Persze, hogy szép, mert teszek érte. Egyetlen nap sem telik el úgy, hogy legalább a minimális bőrápolási protokollt ne követném. Soha nem felejtem el letisztítani (este és reggel is!), hidratálni és még télen sem megyek ki fényvédelem nélkül az utcára. Ha bulizni megyek, vagy csak későn érek haza színházból vagy egyéb programról, SOHA nem fekszem le sminkben. Ha nagyon ritkán úgy adódik, hogy az éjszaka kicsit meredekebb lett mint ahogy terveztem(vagy a kisfiam "bulizott egész éjjel), másnap én is látom az arcomon a nyomait. Ilyenkor teszek érte, hogy a másnap az bőröm számára is hamar elmúljon. Alaposan letisztítom, leradírozom az Iluma Exfoliating Powderrel és általában felteszem a Vital C Enzyme Maskot és utána bőven hidratálok például a Vital C Anti-ageing Serummal. Ez a detox minimum jár a bőrnek egy fárasztó éjszaka után. Szóval olyan ez, mintha azt mondanád egy sportolónak, aki rengeteget edz és csodás a teste, hogy áhh minek edzel, olyan jól nézek ki! Ha otthon ülne a TV előtt és chipset zabálna nyilván Ő sem nézne ki így! A bőrünk állapotáért csak 25%-ban felelős a genetika. A többi 75%-ért mi magunk vagyunk felelősek. Hogy hogyan étkezünk, mennyit alszunk, mennyi vizet fogyasztunk, óvjuk-e a naptól, dohányzunk-e és persze, hogy mivel ápoljuk.

Az én bőröm sem volt mindig szép. Engem is ér stressz, éltem Pesten egy rövid ideig szmogban és benzingőzben. Kamaszkoromban a legtöbb időt a lovak mellett töltöttem mindenféle fényvédelem és normális arcápolók nélkül. UV érte a bőröm nagy dózisban és rengeteg kosz, meg por. Használtam mindenféle drogériai- és patikai terméket, ami csak szembejött.

24 évesen így nézett ki a homlokom!

Ennek az eredménye 23-24 éves koromra egy kipattogott, borzasztóan érzékeny és olajos bőr lett. Körülbelül akkor találkoztam az Image Skincare-rel és kezdtem el bevezetni a kozmetikában, ismertettem meg a vendégeimmel és kezdtem el használni otthon én is. Ez körülbelül 7 éve volt. Azóta tudom azt én is, milyen az igazán egészséges bőr. Ami persze néha kipattog, néha kicsit szárazabb. De ez természetes. A különbség az, hogy most már tudom mit kell tennem ahhoz, hogy ez a lehető leghamarabb rendeződjön. És hidd el, a Te bőröd is lehet szép. Csak tenned kell érte! Ha szeretnéd megtenni az első lépést a szép bőr felé Te is, válaszd most a limitált kiadású karácsonyi csomagot, melyben mindent megtalálsz, ami a bőrödnek kellhet a mindennapokon.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page