Új IMAGE MD kollekció

November 29, 2017

Aki a facebook oldalamat követi már találkozhatott néhány információ morzsával azzal kapcsolatban, hogy új termékcsaládot mutatott be az IMAGE SKINCARE a napokban: az uj IMAGE MD teljesen megújult és kiegészült pár hiánypótló családtaggal. 

 

A hétfői továbbképzés kizárólag az MD jegyében telt. Az IMAGE egyébként is a hatékonyságáról, gyors és célratörő megoldsásairól, komplexségéről híres, de úgy látszik még mindig tudják ezt fokozni!!!:)

Az új MD vonal 13 terméket sorakoztat fel. Új technológiák, erőteljesebb termékek, gyorsabb eredmény.


Az új technológiák megemlítése fontos. Az IMAGE saját laboratóriumában plasztikai sebészekkel és bőrgyógyászokkal folyamatosan az innováción dolgozik. A bőregészség megőrzésének a kulcsa, hogy valóban az élő sejtekig jussanak a hatóanyagok, de ez csak látszólag könnyű feladat. Valójában a felszívódást rengeteg dolog befolyásolja: koncentráció, pH, molekulaméret, molekulasúly, polaritás....Ezeknek mind ideálisnak kell lennie ahhoz, hogy a termékekben lévő hatóanyag pontosan oda kerüljön, ahol a hatását a legjobban ki tudja fejteni (és ne rekedjen meg a felszíni halott sejteknél.) 
Ez így mindjárt nem is olyan egyszerű, ugye? Főleg, hogy a bőrt fedő természetes védőréteg azon van, hogy ne engedjen be semmi idegen anyagot. 
Így már érthető, miért fontos, hogy miért fejlesztik folyamatosan ezt a rendszert a kutatók.

Tehát az IMAGE MD új szállítórendszerei (ADT-Advanced Delivery Technology) lehetővég teszik egy részről a hatóanyagok fokozott stabilitását, hatásukat elnyújtva tudják ez által kifejteni és kisebb az irritáció. Ez utóbbi miatt kerülhettek bele az olyan erőteljesebb hatóanyagok is, mint a retinol nagyobb dózisban.

Természetesen nem ez az egyetlen újítás. Peptid technológia, ráncterápiás komplex, MS concentrate, tenegeri feltöltő szférák mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy az IMAGE piacra dobhassa az eddig tapasztalt legerőteljesebb fiatalító, bőrmegújító termékcsaládját.
 

 Az új MD termékcsalád megtalálható a Skin Centerben!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

November 29, 2017

November 14, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

+36305218131

Tata, 2890 Hungary

©2017 by Skin Center Tata. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now