top of page

Új IMAGE MD kollekció

Aki a facebook oldalamat követi már találkozhatott néhány információ morzsával azzal kapcsolatban, hogy új termékcsaládot mutatott be az IMAGE SKINCARE a napokban: az uj IMAGE MD teljesen megújult és kiegészült pár hiánypótló családtaggal.

A hétfői továbbképzés kizárólag az MD jegyében telt. Az IMAGE egyébként is a hatékonyságáról, gyors és célratörő megoldsásairól, komplexségéről híres, de úgy látszik még mindig tudják ezt fokozni!!!:) Az új MD vonal 13 terméket sorakoztat fel. Új technológiák, erőteljesebb termékek, gyorsabb eredmény.

Az új technológiák megemlítése fontos. Az IMAGE saját laboratóriumában plasztikai sebészekkel és bőrgyógyászokkal folyamatosan az innováción dolgozik. A bőregészség megőrzésének a kulcsa, hogy valóban az élő sejtekig jussanak a hatóanyagok, de ez csak látszólag könnyű feladat. Valójában a felszívódást rengeteg dolog befolyásolja: koncentráció, pH, molekulaméret, molekulasúly, polaritás....Ezeknek mind ideálisnak kell lennie ahhoz, hogy a termékekben lévő hatóanyag pontosan oda kerüljön, ahol a hatását a legjobban ki tudja fejteni (és ne rekedjen meg a felszíni halott sejteknél.) Ez így mindjárt nem is olyan egyszerű, ugye? Főleg, hogy a bőrt fedő természetes védőréteg azon van, hogy ne engedjen be semmi idegen anyagot. Így már érthető, miért fontos, hogy miért fejlesztik folyamatosan ezt a rendszert a kutatók. Tehát az IMAGE MD új szállítórendszerei (ADT-Advanced Delivery Technology) lehetővég teszik egy részről a hatóanyagok fokozott stabilitását, hatásukat elnyújtva tudják ez által kifejteni és kisebb az irritáció. Ez utóbbi miatt kerülhettek bele az olyan erőteljesebb hatóanyagok is, mint a retinol nagyobb dózisban. Természetesen nem ez az egyetlen újítás. Peptid technológia, ráncterápiás komplex, MS concentrate, tenegeri feltöltő szférák mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy az IMAGE piacra dobhassa az eddig tapasztalt legerőteljesebb fiatalító, bőrmegújító termékcsaládját.

Az új MD termékcsalád megtalálható a Skin Centerben!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page