top of page

ÚJ! MD Restoring Facial Cleanser

Egyszerűen imádom. Régen is imádtam, de ez a megújult formula valahogy tényleg még jobb. Pár napja használom, de máris azt érzem: hogyan tudtam élni eddig nélküle?! :) Alapvetően rettentő elfogult vagyok az Ageless család glikolos-retinolos lemosójával, nagyon szeretik a vendégek is. Sokszor adom olyan bőrökre, amik mitteszeresek, picit olajosak, esetleg korpázva hámlanak. Jól működik, de mégis hiányzott belőle valami, ami az új MD lemosóban benne van, ez pedig a szalicilsav és a tejsav. Ez így annyira komplex! Finoman hámlaszt, rendezi a pigmentciós hibákat és kiszedi a pórusokba ragadt szennyeződéseket.

Viszont ha a bőröd nyúzott, fáradt és szürke, megint csak Ő lesz a Te lemosód. Lazítja a téglák (sejtek) közötti maltert (ceramidok), így eltávolítja az elhalt hámréteget, fokozza a sejtek működését, elsimítja az egyenetlenségeket és kezeli a pigmentációs zavarokat. Ezáltal a bőr élettelteli, ragyogó és feszes lesz!

A szalicilsav gyulladáscsökkentő hatását mindenki ismeri, de az MD továbbképzésen új megvilágításba kerültek ezzel a tulajdonsággal bíró anyagok. Tudtad, hogy a napból származó UV sugárzás hatására szabadgyökök keletkeznek a bőrben, amik gyulladást okoznak és a gyulladások hatására bomlik a kollagén, ami a bőr egyik legfontosabb rugalmasságért felelős anyaga?

Az MD lemosója 3 szuper hatóanyagot egyesít magában:

GLIKOLSAV: AHA sav, finoman hámlaszt, simítja a bőrfelszínt, növeli a sejtek aktivitását.

TEJSAV: AHA savhidratál és fehéríti a pigmentációt, csökkenti a glikolsav irritáló hatását

SZALICILSAV: BHA sav tökéletes megoldás olajos, zsíros bőrök kezelésére, fertőtlenít, gyulladáscsökkentő

AJÁNLOTT: minden bőrtípusra, fáradt és fakó bőrre, pigmentációs zavarokra, nap okozta károk ellen.

Használhatod nyugodtan minden nap. Kíméletesen hámlaszt, eltávolítja a sminket, fokozza a sejtek aktivitását, előkészíti a bőrt a hatóanyagok mélyebb felszívódására.

Használata mellett kötelezők a fényvédelem!

Mostantól állandó sztárvendég a Skin Center polcain!:)

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page