top of page
Natural Beauty
Secret Tata logo white.png

Forradalmi újdonság az esztétikában!

kep-45.jpg

A mikrotűs kezelések (dermaroller, dermapen) évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, csakúgy, mint a rádiófrekvenciás fiatalítás. 
A dermarollernél egy hosszabb távon kialakuló eredményre számítunk (4-6 hét) míg a rádiófrekvenciás eljárásoknál a feszesítő hatás azonnal látszódik. 
Ezt a két technológiát ötvözi most a Secret Rf kezelés! Hatására a bőrben megindulnak a regenerációs folyamatok, új kollagén épül.
A SECRET RF jelenleg a piac egyik legmodernebb műtét nélküli fiatalító eljárása! Hatására a pórusok összébb húzódnak, a felszín kisimul, a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz, és a megereszkedett területek feltöltődnek. 
Az egyetlen kezelés, mely során kizárólag a bőr saját struktúráját újraépítve érhető el erőteljes változás!

Saját eredmény /1 kezelés

A bőr öregedés már a huszas éveinkben elkezdődik. Sok minden múlik természetesen a genetikán, életvitelen, bőrtípuson, de az idő előrehaladtával a bőr kötőszövetei megnyúlnak, a pórusok mérete növekszik, a bőr textúrája egyenetlenné válik. Az arc fiatalon általában a járomcsontnál a legszélesebb, ez idősebb korra megfordul és az arc alsó régiója kontúrját veszti. 

Az akne és az utána maradó hegesedés fiatal kortól megkeseríti számos ember életét. Az utóbbi években a tiniken kívül egyre több felnőtt vendégnek keseríti meg az életét az akne és a felborult bőregyensúly miatt kialakult zsíros, problémás bőr. A kamaszkorból megmaradt hegekre és az aktív aknés esetekben is nagy segítség lehet a Secret Rf kezelés.

Saját eredmény /3 kezelés

A szem alatti sötét karikák és ráncok első helyen szerepelnek azon dolgok között, amit a vendégek meg szeretnének változtatni magukon. Talán az egyik leglátványosabb dolog kezelések után a pórusméret csökkenés mellett a szem alatti területek "tisztulása".

A kezelési mélységen változtatva a test bármely pontja kezelhető ezzel az eljárással, legyen szó a hát területén jelentkező pattanásokról, szülés után megereszkedett hasról, striákról vagy műtéti hegekről. 

Saját eredmény /3 kezelés

Kiemelkedő eredményt több alkalmas kúrával érhetünk el. Ez problémától függően 3-4 alkalmat jelent, 4 hetes időközönként. Hegeseknél, striánál várhatóan a kúra után ismétlés nem szükséges, ha azonban a cél az öregedési folyamatok lassítása, visszafordítása volt, abban az esetben évente emlékeztető kezelés javasolt. 

A bőr kötőszövetének megerősítésével tökéletes alapot képezünk a további orvos esztétikai kezelésekhez, vagy a különböző plasztikai beavatkozások. Secret Rf kezelés után a bőr erősebb, vastagabb, hamarabb regenerálódik és jobban tudja tartani a különböző töltőanyagokat.

(A különböző kezelésekkel való kombinálásról személyes konzultáción tájékozódhatsz. ) 
 

Saját eredmény /3 kezelés

Saját eredmény /1 kezelés

Saját eredmény /2 kezelés

Érdekel? Jelentkezz ingyenes konzultációra!
+36 30 746 9220

Serious Woman
Arc

laza bőr

megereszkedett területek

szemkörnyéki ráncok

tág pórusok

akne

egyenetlen bőrfelszín

hegek

Woman%20in%20Underwear_edited.jpg
Test

megnyúlt bőr
(has szülés után, térdek, felkar)

stria

2a4e690cfddc370d68c03b636ef3bdab.jpeg
Fokozott izzadás

Hamarosan!

bottom of page