Nappali krém extrákkal. Sok extrával.:)
Először szeptemberben találkoztam ezzel a termékkel, az IMAGE nemzetközi tréningen, ahol bemutatták az egész termékcsaládot. Mindenki bőszen próbálgatta az új krémeket, én is odamentem és ezt vettem ki elsőnek. A kézfejemre nyomt...

December 3, 2017

Egyszerűen imádom. Régen is imádtam, de ez a megújult formula valahogy tényleg még jobb. Pár napja használom, de máris azt érzem: hogyan tudtam élni eddig nélküle?! :)
Alapvetően rettentő elfogult vagyok az Ageless család glikolos-retinolos lemosójával, nagyon szeretik...

November 29, 2017

Aki a facebook oldalamat követi már találkozhatott néhány információ morzsával azzal kapcsolatban, hogy új termékcsaládot mutatott be az IMAGE SKINCARE a napokban: az uj IMAGE MD teljesen megújult és kiegészült pár hiánypótló családtaggal. 

A hétfői továbbképzés kizáról...

November 14, 2017

Egyre többet lehet szerencsére a férfiak bőrápolásáról olvasni, most már talán nem minősül cikinek, ha egy férfi gondot fordít az arcára és megnézi mit ken rá. Nézzük hát mire is jó az Image Skincare a férfiak tekintetében: 

MINDENRE! :)

Kedves Férfiak!
Kis szerkezetbeli...

November 7, 2017

Október 28-án nyílt napot szervezett a tatai Crystal Medical, ennek keretein belül természetesen a Skin Center is megnyitotta kapuit az érdeklődők számára. Ingyenesen regisztrálhatott bárki kamerás bőrdiagnosztikára, mely során egy gép segítségével kielemeztük a bőre á...

November 3, 2017

Az utóbbi években, mikor egy vendéggel átbeszéltük mit is tehetne, hogy megoldódjon a problémája és felhoztam, hogy én is ezt vagy azt használtam/ tettem a bőrömmel sokszor megkaptam azt a mondatot:
- Áhh, de Neked olyan szép a bőröd!


Persze, hogy szép, mert teszek ért...

October 16, 2017

Savas peelingekkel sokszor sok helyen régóta összefutunk.
Elmesélem az én első peeling élményemet: 20 lehettem, amikor a kevert kissé olajos, de semmi extra bőrömmel elvonultam kozmetikushoz. Anyukám bőrgyógyász, így ritkán került sor erre, mivel a különböző kongresszu...

October 15, 2017

AVAGY MIRE IS JÓ A POST TREATMENT KIT?

Mivel már túl vagy a konzultáción, pontosan tudod, miért is kell használnod azt a bizonyos Post Treatment (kezelés utáni) összeállítást. De azért nézzük át még egyszer!:)

Végeztem a peeling kezeléssel, és a kezedbe nyomok egy kis do...

October 11, 2017

Nem, nem. Ez nem az a hely, ahova csak úgy besétálsz és kapsz egy jóóó erős fiatalító kezelést, peelinget (mondjuk fiatalítót, de lehet itt más is) és a kezelés végeztével ágyő, gyere jövő hónapban is!

Nagyon fontos szerepe van ugyanis a bőr előkészítésének és utóápolás...

October 11, 2017

Valljuk be, mindannyian jártunk már "hagyományos" kozmetikában (és itt a hagyományos nem degradáló, pusztán csak megkülönböztető jelző). Bementünk, kis-vagy nagykezelésre, azonnal feldobtuk magunkat a kezelőányra és a kozmetikus nekilátott a kezelésnek. Tisztítás- radí...

Please reload

Legutóbbi bejegyzések

November 29, 2017

November 14, 2017

Please reload

Archívum
Please reload

Címkék

+36305218131

Tata, 2890 Hungary

©2017 by Skin Center Tata. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now