top of page

Mi lesz más, ha IMAGE kozmetikába érkezel? - III. rész


AVAGY MIRE IS JÓ A POST TREATMENT KIT?

Mivel már túl vagy a konzultáción, pontosan tudod, miért is kell használnod azt a bizonyos Post Treatment (kezelés utáni) összeállítást. De azért nézzük át még egyszer!:)

Végeztem a peeling kezeléssel, és a kezedbe nyomok egy kis dobozt. "Kérlek pontosan úgy használd, ahogy elmondom!"

A csomag 5 termék mintáját tartalmazza, melyek kifejezetten úgy lettek összeállítva, hogy a lehető legjobban segítség a kezelésen átesett bőr regenerációját. Ormedic lemosó: bio lemosó, gyengéden tisztít és nem irritálja a bőrt. Eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejtek nagy részét. (Mert ugye az lesz, hiszen peelingeztünk!)

Iluma Lightening szérum: nyugtató, gyulladáscsökkentő szérum, mely segít minimálisra csökkenteni a kellemetlen mellékhatások esélyét pl. érzékeny, kipirosodott bőr, vagy az Image kozmetikusok réme, a gyulladásos hiperpigmentáció (kezelés után barna foltok a bőrön). The Max krém: gazdag ápoló luxuskrém őssejtekkel. Segíti a bőr mélyén található segtek munkáját, ápolja, regenerálja, védi a bőrt.

Vital C maszk: ultraerős hidratáló maszk, mely átsegít azokon a napokon, mikor hámlik a bőr. Gyümölcs enzimeket tartalmaz, melyek kizárólag az elhalt bőrréteg távozását segítik.

Prevention + 50 SPF: őssejtes nappali krém fényvédelemmel. Szintén a gyulladásos hiperpigmentáció ellen küzd és védi a friss bőrt a környezeti hatásoktól.

Tehát ahogy láthatod, ez a kis utazószett, vagy kezelés utáni szett több termékcsalád esszenciája. Rendkívül fontos, hogy megértsd, használata kikerülhetetlen.

Miért?

1. A peeling kezelés egy klinikai beavatkozás, még akkor is, ha a leggyengébb összetevőkkel történik. Beavatkozik a bőr életébe, hogy jobb működésre serkentse. Kell valami, ami átsegíti a bőrödet ezen a változáson. Mint egy gondos édesanya: óv, véd, táplál, terelget a helyes irányba, míg meg nem találod a saját utad. A Post treatment kit is ezt teszi: jó irányba tereli a bőrödben zajló folyamatokat.

2. Voltál már valaha peelingezve? Tegyük fel, hogy nem kaptál, vagy nem akartál utóápoló kitet venni. El tudod képzelni, hogy mennyire kellemetlen érzés másnap, harmadnap, mikor elkezd a bőr hámlani és neked semmid nincs amivel enyhítsd ezt az értzést? Feszül, húzódik, száraz, hámlik...ne akard megtudni.

3. Ha van kited a 2-es pontban leírtakat át is ugorhatod!:)

4. Előkészíted vele a bőrödet a következő peelingre.

5. "Egy fecske nem csinál nyarat". Az egy dolog, hogy elmentél egy ilyen peeling kezelésre, de ha nincs megfelelő otthoni ápoló szered megette a fene. Nincs az a kozmetikus, akinek a varázspálcája azt a hatást biztosítaná, amit Te elvársz, ha Te nem követed az előírásokat, és ne adj Isten otthon valami mást, vagy esetleg semmit nem kensz a bőrödre. Ebben az esetben az eredmény messze elmarad a várttól.

6. Senki nem fogja látni rajtad, hogy hámlasz. Talán a legerősebb peelingeknél igen, de ott sem törvényszerű. A helyes utóápolással csak annyit fognak rajtad észrevenni, hogy a bőröd egyre szebb és szebb. De mitől?!

Látod, ez a csomag érted van. Neked válogatták össze, Neked, aki komolyan veszi a bőre kezelését. Nem azért adjuk, mert nyerészkedni szeretnénk rajtad, hanem azért, mert tudjuk, ez a lehető legjobb útja annak, hogy azt kapd, amit elvársz!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page