top of page

Secret Rf kezelés Tatán

És, hogy miért is döntöttem azonnal úgy, hogy ez nekem kell. Nektek kell. :)


Amikor megláttam, azonnal szerelem volt. 10 éve dolgozom az Image Skincare termékekkel, soha nem néztem eddig másra. Miért gondoltam mégis azt azonnal, hogy a Secret Rf gépnek helye lesz nálam? Mert arra a pár problémára is megoldást kínál, amit eddig nem, vagy csak nehézkesen tudtam kezelni. Ilyen volt az akne utáni heges bőr és a laza szemhéj. Persze, ennél jóval több ez a gép. 2 hónapja tapasztalgatom, tanulom és nézem miket tudok művelni vele. Borzasztóan élvezem. :) Megfogott, mert egészen szempillatőig tudok vele kezelni. Természetesen ide peelinget nem tehettem, nyilván nem maradt ki ez a terület a kezelésekből eddig sem, de most végre célzottan és rettentő hatékonyan tudom vastagítani a szemhéj kötőszövetét, feszesíteni a szemhéjat, emelni a szemöldököt. Persze egy kezelés alkalmával nem csak a szemkörnyéket kezeljük. A teljes arcon végbemegy egy olyan fajta mély változás, mely alapjaiban építi újra a kontúrokat. Feszesít, csökkenti a pórusokat, finomítja a bőr felszínét. Üdébb, frissebb, élettel telibb lesz az arc.

Rengetegen küzdenek különböző mélységű hegekkel, melyek általában a kamaszkor pattanásos időszakára emlékeztetik a vendéget. Ezt senki sem szereti. Eddig a hámlasztások alkalmával természetesen lehetett ezeken valamelyes csökkenteni, de igazán átütő változást nem hozott a peeling. Ezzel a géppel stimulálni tudom azokat a szövetrészeket, amik ezeknek az apró lyukak mélyén vannak, alattuk a szövet vastagodik, ezáltal sekélyebbek lesznek a hegek, vagy akár el is tűnnek a bőr egyenetlenségei. Tovább is van, mondjam még? :) Egy-egy kezelés alkalmával hatóanyagot is be tudok juttatni a bőrbe. Erre a Genosys steril ampulláit használom. Problémától függően választható halványító, ránctalanító, hidratáló vagy akár problémás, pattanásos bőrre való koktél is. Ez azért nagyon hatékony, mert egyéb esetben a krémek összetevői a bőr normál csatornáin jutnak a mélybe. Ilyenek a pórusok, vagy a sejtek közötti kis "utacskák". A Secret Rf tűi egyenes utat nyitnak mindennek, amit be szeretnénk juttatni, ezzel nagyban megnövelve a hatékonyságot. Ezek a kis mikrocsatornák, amiket a kezelés nyit a bőrben akár 24-48 órán keresztül is tudják szállítani a hatóanyagokat, így otthon a krémek is egész máshogy fognak szívódni, óriási löketet adva ezzel a bőrnek. Megígértem, hogy nem leszek túl szakmai, inkább az én saját benyomásaimat írom le, de mégis valamennyi tudomány kell ide, hogy értsétek mitől is működik: Szóval a gép nem egy új technológián alapszik, ez pedig nem más, mint a mikrotűk által okozott szúrások kollagén újratermelő hatása. Ez eddig nem új. Ami új, hogy ehhez az önmagában is erőteljes kezeléshez hozzáadtak egy rádiófrekvenciát, amit maguk a tűk bocsátanak ki a bőr mélyén. Ez tulajdonképpen egy hőhatás a bőrben. Ettől a kollagén és elasztin rostok felébrednek, és mint a medve a tavasszal, mocorognak, nyújtózkodnak, majd frissen üdén katonás rendben felsorakoznak. :) A tűk okozta sérülésnél (icipici sérülés!) pedig a bőr gyógyít. Ahol pedig gyógyítás van, ott új sejtek vannak. Friss bőr van. Jó nekünk? Naná hogy jó! Vastagabb lesz a ....bőr a képünkön. :)Most jöhet a horror?

Ezt a kezelést ezzel csinálom. -----›


Hazudnék, ha azt mondanám fájdalommentes, de nem kell megijedni! A kezelés egy érzéstelenítő krémmel kezdődik. Ez után kezdődhet a tényleges munka. A 25 tűvel (minden vendégnek külön sterilkezelőfej, minden alkalommal) szépen végighaladok az arcon, területenként más-más értékekre állítva a gépet. Ennek az az oka, hogy nem ugyan olyan mélyen dolgozunk a szeméjon, vagy az arc husisabb részein.

Végigmegyek a homlokon, ha kell a "mérges ráncot" jobban megdolgozva, az orron, a szemkörnyéken egészen a pillákig, az arcon, a "nevetőráncon", az állkapocs ívén és a száj körül. Felkerül a kiválasztott ampulla és egy hűtő maszk, ami kivezeti a hőt, csökkenti a pirosságot és a meleg érzetet. Utána már csak annyi a dolgunk, hogy bőségesen fényvédőzzünk és vége. Otthon aznap még piros lehet, de ez a pirosság nagyon hamar el szokott múlni. Természetesen nem csak az arc kezelhető. A nyak és a dekoltázs ugyan olyan hatékonyan feszesíthető, mint az arc bőre!

Ha olyan kezelésről beszélünk, ami arra törekszik, hogy a bőr saját struktúráját építse újra, mindig kúrában gondolkozunk. Jelen esetben 3-4 alkalom az, ami után biztos lehetsz benne, hogy más arcot látsz majd a tükörben. Nincs kizárva, hogy más kezelésekkel együtt alkalmazd, pl. botox, de tudni kell, hogy a botox bomlását gyorsítja. Így érdemes ezt a botox újra szúrása előtt alkalmazni. Meglátod még a botox hatása is szebb lesz, ha erősebb alapokon nyugszik! Peeling kezelésekkel együtt abszolút alkalmazható. Tegyük rendbe a mély rétegeket és a pórusokat Secret Rf-fel, a felszínt pedig Image peelinggel! Tökéletes páros! Kinek ajánlom? Bárkinek. Tininek, ha aknés. Idősnek, ha laza a bőre. Megrögzött napozónak(és bárkinek), ha foltos. Felnőttnek, aki még mindig a kamaszkor emlékeit viseli. Férfiaknak. Nőknek. Annak, aki frissítene a megjelenésén. Annak, aki kevesebbnek szeretne látszani, mint amennyi. Annak, akinek picit megereszkedett a szemhéja, karikás a szeme. Egyszóval: NEKED. Érdekel? Kérdésed van? Hívj fel bátran! +3630 746 9220 Szép napot! Zsófi

Köszönet a csodás fotókért Marossy Juditnak!
Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page